LG Optimus 2x dual core

Saptamana precedenta gigantul coreean LG a anuntat in tarile asiatice noul telefon dual core Optimus 2X, insa datele disponibilitatii pentru continentul european erau limitate. La jumatatea acestei saptamani, cei de la LG au revenit cu un comunicat de presa prin care au anuntat oficial telefonul si in Europa, acesta incepand a fi livrat magazinelor chiar din luna urmatoare, ianuarie. 

Performante si dotari 

LG Optimus 2X foloseste procesorul dual core de 1 Ghz NVIDIA Tegra 2 si poate rula fluent continut video FullHD 1080p. De asemenea, poate transmite filmele mai departe catre un televizor HD prin intermediul portului HDMI, sau DLNA, fără niciun fel de cablu (este necesar insa ca si televizorul să dispună de tehnologia mentionata). 

Telefonul este bazat pe sistemul de operare Android 2.2 (update-abil la noua versiune 2.3) si dispune de un ecran de 4 inchi, cu o rezolutie de 800×480 pixeli. Memoria integrata este de 8 GB si poate fi extinsa prin intermediul unui card MicroSD pana la 32 GB, iar camera foto principala poate inregistra imagini la 8 Megapixeli si clipuri video la rezolutie FullHD 1080p. 

Mai mult, produsul poate fi folosit si pe post de consola de jocuri, procesorul performant ruland cu usurinta chiar si jocurile cu grafica 3D avansata.\ 

LG Optimus 2x dual core

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by Blogger