Vrei ca nimeni sa nu iti poata lua informatii din laptop/pc ? Dezactiveza-ti porturile USB!


Protejeaza informatia
Protejeaza informatia
Da, daca nu vrei ca ceilalti sa iti ia informatiile pretioase din calculator fara stirea ta, poti dezactiva porturile USB. Totul este foarte USOR.
E nevoie de un mic prgram GRATUIT, dealtfel, care iti faciliteaza activarea rapida a porturilor USB.
USB Drive disabler asa se numeste programul iti protejeaza porturile USB ale calculatorului tau atunci cand esti plecat. Porturile tale USB nu vor vi dezactivate complet, vei putea folosi mouse-ul sau tastatura ta pe USB. Acest program va dezactiva doar accesul dispozitivelor de stocare precum stick urile USB, Ipod, si alte dispozitive de stocare.
USB-port-disable
Este un program portabil si foarte folositor. Va fi nevoie sa rulezi acest utilitar de fiecare data cand vrei sa dezactivezi sau sa activezi porturile USB pentru dispozitivele tale de stocare.
Modul de folosire a acestui utilitar este destul de simplu. E nevoie sa rulezi programul si sa selecteziDisable USB Drives sau Enable USB Pen Drives si click Apply.
Acest utilitar ruleaza pe Windows XP, Vista si 7. E un utilitar portabil ce poate rula fara probleme si de pe un stick USB.
Acest utilitar il poti descarca de AICI!!!   Descarca USB Drive Disabler
Daca vrei sa dezactivezi porurile USB de pe calculatoarele dintr-o retea LAN urmareste acest tutorial:Cum sa blochezi porturile USB pentru un LAN!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by Blogger