“You may be a victim of software counterfeiting” – cum sa scapi de “Windows Genuine Advantage (WGA)” – Windows 7 si Windows XP!


Am observat ca multi utilizatori de Windows XP au probleme cu licentele, mai bine zis  acestea nu prea exista, si de aceea cand iti e lumea mai draga fundalul desktop-ului se face negru si in partea dreapta jos iti apare o fereastra care iti spune ca nu ai windowsul licentiat.
Program de scos genuine windows 7, cum scap de genuine windows 7, you may be a victim of software counterf, acestea au fost si cautarile mele pe google, asa ca am zis sa nu mai fie nevoie sa cauti prin zeci de pagini raspunsul  si am zis sa postez la mine pe blog solutia problemei tale. Citeste mai departe.
Aceiasi problema am avut-o si eu, la inceput nu stiam alta solutie decat sa reinstalez windowsul, dar apoi am aflat ca exista o solutie mai simpla, pe care am sa  v-o prezint mai jos, dar inainte de toate sa raspund la niste intrebari pe care poate le ai.
Ce este Windows Genuine Advantage (WGA) ?
Windows Genuine Advantage (WGA) este un program anti-piraterie controversat creat de către Microsoft care impune utilizatorilor sistemului de operare Microsoft Windows să îşi valideze autenticitatea copiei de sistem de operare Microsoft recent când accesează diferite servicii Microsoft Windows, precum Windows Update, şi când descarcă de la Microsoft Download Center.
Windows Genuine Advantage (WGA) va schimba desktop-ul din Windows XP intr-un fundal complet negru  de fiecare data cand windowsul va bota.  Langa ceas in partea  dreapta jos a  ecranului va aparea  o astfel de fereastra ce te anunta printre altele ca Windows a descoperit ca ai sistemul de operare nelicentiat sau ai o problema cu licenta.
Notificare Windows Genuine
Notificare Windows Genuine Activation
Desktopul  se va butea schimba in orice altceva, ma refer la  fundal, dar dupa 60 de minute  el va reveni la acel fundal negru caracteristic WGA. Acest lucru se va intampla pana cand copia ta  de Windows va fi Genuine (Original), adica, cu licenta  cu tot ce  trebuie.
Ce poti face in acest caz ?
1. Ai putea cumpara o licenta pentru Windows! (daca ai bani de investit  in asta)
2. Ai putea reinstala Windowsul si sa ii dezactivezi Windows Update!
3. Sau  POTI SA FOLOSESTI  REMOVE WGA ! Descarca-l de AICI sau AICI ! (e gratuit si solutia o gasesti la cateva clikuri distanta).
- daca nu vrei sa folosesti  acest utilitar sau cauti alta modalitate de a scapa de  Windows Genuine Advantage (WGA), adica  manual, poti incerca  si solutia oferita de mirceabondar.com. Pentru a vedea solutia  Click aici !.
Ce este Remove WGA?
Remove WGA este un mic utilitar care te va ajuta pe tine sa scoti foarte usor  “Windows Genuine Advantage Notifications” din calculatorul tau. Tot el iti va spune daca  ai sau nu WGA, activ in calculatorul tau.
Daca utilitarul descopera ca ai calculatorul “infestat” cu WGA va solicita un restart, dupa care windowsul se va incarca normal, iar WGA va fi scos din calculatorul tau.
 Interfata RemoveWGA
Interfata RemoveWGA
Ce poti face ca sa  previi sa ai calculatorul infectat cu WGA?
  1. Poti sa iti cumperi un Windows original!
  2. Sa dezactivezi Windows Update! (in cazul in care ai o copie de windows nelicentiata)
Cum se dezactiveaza Windows Update?
Pentru a dezactiva Windows Update e nevoie sa urmezi pasii urmatori:
[Control Panel] – [Performance and Maintenance] – [System] select [Automatic Updates]
Deschide Control Panel (il gasesti in meniul Start) – Performance and Maintenance – System – Automatic Updates – apoi faci selectia ca in imaginea de mai jos (Turn off automatic updating).
Dezactivare Windows Update
Dezactivare Windows Update
Cam asa ar trebui sa arate ferastra dupa care apasati Apply si OK.
Daca ai facut asta nu ar mai trebui sa ai vreodata probleme  cu Windows Genuine Activation! De mentionat ar fi sa nu faci update de la  Microsoft  decata in cazul in care ai un windows cu licenta originala.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by Blogger